Ook voor andere vakken zijn er goede YouTube docenten met eigen website te vinden:

Mijn kanaal in het Engels (PhysicsPlace)

YouTube

 

Economie: Economie Academy
Zit je in de bovenbouw en snap je (regelmatig) niet wat er tijdens de economie les van je wordt gevraagd? Kijk de uitleg van Frank van de Economie Academie. Begrijpelijke video’s over moeilijke stof met heldere voorbeelden. Simpel uitgelegd door een docent met meer dan 10 jaar ervaring die je kan herhalen, pauzeren en de mond snoeren wanneer en wij jij wilt!

Doe je dit jaar eindexamen? Check dan de handige online examentraining op www.economie-academy.nl met onder andere supersamenvattingen per examendomein. Wil je op de hoogte blijven van de laatste tips & tricks, volg @hulpbijeconomie op Instagram. Want ook jij hebt het in je om een economische held te worden! Groet, Frank
Website
YouTube
Instagram

 

Wiskunde: Math with Menno
Ben je opzoek naar uitleg over wiskunde? Kijk dan eens op het YouTube-kanaal van Math with Menno. Dit kanaal bevat namelijk meer dan 700 uitlegvideo’s over wiskunde A en B voor havo en vwo. Elke video is gemaakt op basis van één van de theorieblokken uit de boeken van Getal en Ruimte, dus ze sluiten perfect aan bij wat je in de les krijgt. Kun je ook wel wat hulp gebruiken bij jouw voorbereidingen op het eindexamen? Schrijf je dan in voor één van Menno’s (digitale) examentrainingen. Meer info hierover vind je op zijn website.
Website
YouTube
Instagram

 

Scheikunde: Scheikundehavovwo met Wouter Renkema
Scheikundehavovwo.nl is gemaakt door Wouter Renkema, docent scheikunde aan het Cleveringa Lyceum in Appingedam. Dit materiaal mag door iedereen gebruikt worden.
Website
YouTube