Heb je hier wat aan gehad? Abonneer dan op mijn YouTube kanaal:

Doneer meneer Wietsma een kopje koffie:

Van dit onderwerp is helaas geen samenvatting in tekst, dit moet nu eenmaal in video-vorm.


Maak de quiz om te zien of je het snapt

Laat een bericht achter

18 berichten op "Spiegelwet"

avatar
ordenen:   nieuwste | oudste
aya
Bezoeker

kunt u hiervan een quiz maken

Elizabeth
Bezoeker
Beste Meneer Wietsma, ik ben al heel lang op zoek naar het antwoord op de volgende vraag: (uitgaande van een windstille dag, en dus ook geen golven) Als ik een weerspiegeling van een object (bv een gebouw of een boom) op een oever in het water wil weergeven in een tekening, en ik lig op de grond op de andere oever, dan zie ik het hele object even groot weerspiegeld in het water. Maar… als ik ga staan, of sterker nog op een ladder klim, dan zie ik het gebouw niet meer in zijn totaliteit. Ook de afstand van het… Lees verder »
raihan
Bezoeker

meneer zou u aub een samenvatting willen maken

Jojan
Bezoeker

Tip: bij de eerste vragen in deze Quiz (over spiegelwet) had ik niet door dat ik vanuit het paarse punt moest kijken/meten. Misschien hierop de vraag nog iets verduidelijken. Of ik heb zelf niet heel secuur gelezen ….
Overigens ben ik heel blij met uw website voor mijn zoon die HAVO doet. De uitleg en filmpjes zijn heel duidelijk, maar zeker ook prettig en rustig om naar te kijken en te luisteren. Hartelijk dank voor uw hulp! Ga zo door 🙂 Wij zijn er blij mee.

justin
Bezoeker

in de video zegt u dat er een hoek van inval is en een hoek van terugkaatsing, maar in de quiz heeft u het over een hoek van uitval, waardoor ik dacht dat het een strikvraag zou zijn. zou u dit aub willen aanpassen?

josh
Bezoeker

bij de vragen 2 en 3 hoe weet je hoe groot de lijnen moeten zijn die je tekent?

ahmed
Bezoeker

ik vind het wel moeilijk en ik ga nog meer oefenen

Nina
Bezoeker

Beste meneer wietsma, ik vindt het altijd lastig om te ziek welke video’s ik moet kijk als 2e klasser welke YouTube video’s raad u aan voor klas 2 hoofdstuk licht?

Amira
Bezoeker

hallo meneer Wietsma,

ik had uw video net bekeken, en bij het stuk dat u met uw geo ging meten bij de opdracht die wij moesten kennen. Kwam u op 28 graden uit en ik kwam op 24 graden uit, kunt u mij dit uitleggen a.u.b.

wpDiscuz